Kiinnostaako geomatkailu ja muinaiskulttuuri Saimaalla? Tai kestävän matkailun periaatteet? Entä Saimaa Geoparkista tehdyt opinnäytetyöt?

Näistä ja muista kiinnostavista aiheista on koottu tietopankki Saimaa Geoparkin nettisivuille. Sivustolta löytyy monipuolisesti tietoja, linkkejä ja julkaisuja,  joista voi tutustua ja syventyä Saimaa Geoparkiin lähemmin.  Tietopankkiin on koottu muun muassa Saimaan opasteet -hankkeessa tuotetut opastetaulut Saimaa Geoparkin alueelta. Tavoitteena on tarjota myös hyödyllisiä työkaluja ja materiaaleja alueen nykyisille ja tuleville toimijoille oman toiminnan kehittämiseen.

Tietopankkia päivitetään sitä mukaa kuin uutta ajankohtaista sisältöä tulee jaettavaksi.

Pääset tutustumaan tietopankkiin klikkaamalla ylä- tai sivupalkin otsikosta.

 

Tietopankki on toteutettu Tiedolla kasvua ja uudistumista Saimaa Geoparkin alueella – yhteistoimintahankkeen puitteissa. Yhteistoimintahanke on suunnattu alueen yrittäjille ja yhteisöille. Hanketta rahoittaa Kaakkois-Suomen ja Etelä-Savon ELY-keskukset sekä Euroopan maaseuturahasto. Yhteistoimintahanke on saanut myös rahoitusta Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiöltä. Tietopankki on toteutettu yhteistyössä Ramboll Finland Oy:n kanssa, joka tuottaa Saimaa Geoparkin yritysyhteistyöhankkeen viestintää.