Viihdy Saimaalla Majoitus Landhaus Kekkola

Ravintola-, majoitus-, elämys ja tapahtumapalveluita juuri Sinulle.

Kekkolassa on ollut tila jo 1500 luvulta lähtien. Nykyinen kartanorakennus on valmistunut 1920 mikkeliläisen kauppiassuvun kesäasunnoksi. Kekkolan Kartanoa on vuosien varrella kunnostettu, korjattu ja nykyaikaistettu aktiivisesti ja pieteetillä. Kartanon satavuotias henki on hienosti tallella. Kekkolan kartano palveli vuosina 1939-44 arvokkaasti Suomen Puolustusvoimia.

Kekko La Cucina: 

Kotoisan juhlava ja lämminhenkinen kartanoravintolamme palvelee läpi vuoden erilaisissa tapahtumissa ja kokouksissa. Tarjolla on niin ala cartea kuin vuoden ajat huomioonottavat erikoismenut. Tapahtumiinne teemme tarjoiluehdotuksen toiveidenne mukaisesti. Keittiömme yhdistää savolais-saksalais-sardinialaisia makuja.

Kokoukset:

Meillä voit järjestää juuri teidän tarpeisiinne soveltuvan kokouksen, asiakastilaisuuden tai virkistyspäivän. Tutustu meidän palveluihimme ja kysy tarvittaessa lisää. Meillä myös väkenne majoittuu  kartanon juhlavan kotoisessa ympäristössä.

Juhlat:

Ympäristömme sopii erilaisiin juhliin täydellisesti. Meillä järjestät häät ja muut perhejuhlat. Myös muistotilaisuuksiin tilojemme arvokkuus tarjoaa sopivat puitteet. Myös majoitus onnistuu kartanon tiloissa.

Sauna:

Kaksi saunaa ja puupaljut sijaitsevat meidän pihapiirissämme omassa rauhallisessa lahdessamme. Suureen saunaan ja sen takkahuoneeseen sopii jopa 20 henkeä, ja jos tila loppuu kesken, pieneen saunaan voi tulla 6 saunojaa lisää. Voit vuokrata saunamaailman omaan käyttöösi tilaisuuksien yhteydessä tai erikseen. 

Majoitus:

Kekkolan 14 landhaustyylistä majoitushuonetta yläkerrassa kutsuu kokous-, juhla- tai virkistyspäivän jälkeen laittamaan pään tyynyyn ja vaipumaan höyhensaarille. Huoneista neljässä on oma wc ja suihku, kahdessa oma wc ja kahdeksan huonetta jakaa WC ja suihku tilat. Peseytyminen tapahtuu myös usein saunalla, josta löytyy omat suihkutilat. Useammassa huoneessa on myös lisä- tai lastenvuodemahdollisuus, jotta esimerkiksi perheetkin pääsevät majoittumaan samaan huoneeseen. Hinnat alkaen 120 € aamiaisella 2 hh.

Aktiviteetit:

Erilaisten tapahtumien ja kokousten yhteyteen voidaan järjestää tilaisuuteen sopivat aktiviteetit. Toteutamme niitä itse sekä meillä on kattava verkosto apunamme omien alojensa ammattilaisia tarjoamassa omia palveluitaan.

 

Osoite

Vanhamäentie 36
50600 Mikkeli