Viihdy Saimaalla Elämykset LuontoonMetsään

Kiireettömiä hetkiä luonnossa

Palveluni on tarkoitettu henkilöille, jotka kaipaavat hetken omaa aikaa, hemmottelua ja palautumista arkeen. Tarjoan myös tukea liikuntahetkiin niin mielen kuin kehon tasolla.

LuontoonMetsään TN

LuontoonMetsään TN keskittyy luonnossa liikkumiseen, retkeilyyn ja liikuntaaneli asioihin, jotka pitävät meidän kehomme liikkeessä. Tästä kategoriasta löydät tekemistä niin aikuiseen makuun kuin lapsillekin. Myös perheille löytyy aktiviteetteja.

Mielen seikkailut TN

Mielen seikkailut TN keskitty ratkaisukeskeiseen valmennukseen, rentoutukseen ja mielen hyvinvointia tukeviin palveluihin. Myös yinjooga ja äänimaljat löytyvät tämän kategorian alta niiden meditatiivisen, mieltä virkistävän luonteensa vuoksi.

Lempeä kosketus

Lempeä kosketus tarjoaa sinulle hetken hemmottelevassa hieronnassa. Täältä löydät intialaisen päähieronnan, aromaattisen hieronnan ja meridiaanihieronnan. Lempeä kosketus tarjoaa hemmotteluhetken arjen kiireiden keskelle. Näitä hierontoja voi myös yhdistellä toisiinsa, täydentämään toisiaan tarjoten maksimaalista hyvää oloa ja rentoutta.