Viihdy Saimaalla Elämykset Majoitus Metsäsydän

Luonnollista hyvinvointia

Pyöräile Puumalan saaristoreitillä, retkeile Norppapolulla ja yövy & rentoudu Metsäsydämen Joogamajatalossa!

Jooga

Jooga on menetelmä ja matka kohti tasapainoista hyvinvointia. Sana jooga tarkoittaa yhteyttä, jonka voidaan ajatella olevan kehon ja mielen yhteyttä, yhteyttä itseen, yhteyttä luontoon.

Joogatunneilla tehdään asanoita, joogaliikkeitä, pranayama- eli hengitysharjoituksia ja jokainen tunti päättyy loppurentoutukseen. Tunneilla jokainen tekee harjoitusta omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Joogamajatalo

Metsäsydämen Joogamajatalo tarjoaa kodinomaisen ja  rauhallisen, erityisesti pyöräilijöille, retkeilijöille ja joogan ystäville tarkoitetun majoittumisvaihtoehdon luonnon rauhassa, Saimaan Naistenveden rannalla hyvien kulkuyhteyksien ja reittien varrella. Huomioithan, että kaikki vieraamme arvostavat rauhaa ja lepoa majoittuessaan, siksi Joogamajatalo ei sovellu Puumalan tai lähialueen festivaali- ym. tapahtumien majoittujille. 

Metsäsydämen Joogamajatalon talossa, eli Linnunpesässä, on kolme kahden hengen huonetta. Huoneet ovat kodinomaiset ja ympäristö rauhallinen. Huoneista avautuu upea maisema Saimaan Naistenveden ylle. Huoneissa majoittuvilla on käytössä yhteis-wc ja suihku. Huoneita remontoidaan parhaillaan, joten kuvia tulossa pian!

Osoite

Junninmäentie 53,
Puumala