Viihdy Saimaalla Elämykset Pinja Sointu

Hyvinvointia keholle ja mielelle

Pinja Sointu on sydämellisesti juuri sinulle, joka kaipaat lempeyttä, iloa ja läsnäoloa elämääsi. Tai hetkeä hengähtää, helliä itseä ja saada lisää voimaa.

Jooga

Jooga on kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä harjoitusmenetelmä, joka sopii kaikille iästä, kunnosta tai fyysisestä rakenteesta riippumatta. Harjoituksen keskiössä on hengitys sekä kehon ja mielen yhteistyö. Kattavasta joogavalikoimastani löytyy hatha-, yin-, metsä- ja ilmajoogaa sekä sointulentotunti.

Äänimaljahoidot ja sointukylvyt

Äänimaljojen kaunis ja harmoninen sointi syvärentouttaa ja hoitaa lempeästi kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Maljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme.

Rumpu/äänimatkat

Rummun rytmi sykkii elämää sekä rauhoittaa ja rentouttaa. Sen äänessä on maadoittavaa voimaa, joka tuntuu värähtelynä eri puolilla kehoa. Rumpurentoutus auttaa laukaisemaan jännityksiä ja tukoksia kehossa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Luontoyhteys

Luonto auttaa meitä pysähtymään ja rauhoittumaan. Luopumaan kiireestä ja stressistä, asettumaan tähän hetkeen. Luonto opettaa, herkistää ja avaa aistimme. Luontoyhteysharjoituksilla lisäämme luovuutta, myötätuntoa, itsetuntemusta, sosiaalisia taitoja, hyvinvointiamme ja keskittymiskykyämme. Harjoitukset sopivat kaikille iästä tai kuntotasosta riippumatta.

Hyvinvointipäivät ja työpajat

Miltä kuulostaisi lempeä yinjooga äänimaljarentoutuksella yrityksesi/yhteisösi hyvinvointiin, stressin purkuun ja elinvoiman elvyttämiseen? Tehdään ryhmällesi/yhteisöllesi sopiva kokonaisuus.

Osoite

Mäntyrinne 7 A 9,
Imatra