Viihdy Saimaalla Majoitus Pistocamp

PISTOCAMP

Pistocamp on leirintäalue, joka on perustettu Saimaan ainutlaatuiselle Pistohiekalle. Toiminta perustuu karavaanareiden majoittamiseen ja heille tarjottaviin palveluihin.

Majoittuminen Pistohiekalla

Voit majoittua Pistocampille asuntoautolla, asuntovaunulla sekä telttaillen. Varattavissa on Kehto-mökki ja Glamping-telttoja. Karavaanareille tarjoamme sähkön, kemsan tyhjennyksen sekä vesi- ja tiskauspisteet. Asiakkaiden käytössä on huoltorakennuksen palvelut, kahvilamme antimet, yhteiskeittiö ja pyykinpesumahdollisuus. Lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita.

Viihdy Pistohiekalla

Meillä pääset tutustumaan Itä-Suomen upeaan luontoon sekä Saimaan vesistöön. Vuokraamme soutuvenettä ja sup-lautoja, jotka vievät sinut Saimaan aalloille. Vuokrattavana on myös neljän hengen puusauna. Alueeltamme löytyy nuotiopaikka, kaasugrilli, lentopallokenttä, tikkataulu sekä leikkipuisto. Respasta saat lainaan ulkopelejä sekä lautapelejä ja pelikortteja. Lyhyen kävelymatkan päässä on kaksi hiekkarantaa. Lähemmältä uimarannalta löytyy vesitrampoliini.

Meiltä on helppo lähteä kiertämään kävellen lähialueen polkuja tai pyöräillen Puumalan ja Saimaan saaristoreittejä. Pistocampilta on helppo tehdä päiväretkiä ja tutustua Saimaan geokohteisiin.

 

OSOITE

Pistohiekanraitti 79

52200 Puumala