Viihdy Saimaalla Majoitus Ravintolat Pistohiekka

LUONTOLOMALLE TAI PÄIVÄKÄYNNILLE PISTOHIEKALLE

Pistohiekka on hieno, pitkän perinteen omaava luontokohde Saimaan parhaissa maisemissa. Tyylikäs rantaravintola, saunat ja majoitusmökit on sommiteltu mäntykankaalle, josta avautuu avarat näkymät puhtaalle, norpista tunnetulle Saimaan Lietvedelle. Ravintola ja saunat ovat aivan rannassa, minne paistaa aurinko koko päivän.

Veneily, melonta, kalastus ja vesiurheilu onnistuvat mainiosti Pistohiekalla ja läheltä löytyy myös joukko houkuttelevia patikointireittejä, esimerkkinä Puumalan Norppapolku.

Saaristoreitti kiertää kesäisin täyden 60 km kierroksen Puumalan saaristossa, kun Norppa II -alus kuljettaa pyöräilijöitä Hurissalon ja Lintusalon välillä. Pistohiekka sijaitsee ihanteellisesti reitin varrella, joten se sopii erinomaisesti yöpymis- tai taukopaikaksi.

Syömään ja viihtymään! 

Pistohiekka Resort on D.O. Saimaa We support -ravintola, mikä tarkoittaa sitä, että merkittävä osa raaka-aineista tulee Saimaan alueelta ja pyrimme suosimaan D.O. Saimaa (Designation of Saimaa) merkillä varustettuja tuotteita ja raaka-aineita. D.O. Saimaa on paikallinen laatumerkki. Merkki kertoo siitä, että tuote on valmistettu tietyllä alueella korkeat laatukriteerit täyttäen. D.O. -laatumerkki edellyttää korkeiden laatuvaatimusten täyttymistä koko tuotantoketjussa sekä vastuullista toimintatapaa ympäristön, kestävän kehityksen ja yhteiskuntavastuun näkökulmasta. Menu elää sesonkien ja satokauden mukana, mutta listalta löytyy aina tuoretta paikallista kalaa ja vihanneksia.

Alkuperämerkki ilmentää myös alueensa kulttuuria ja korostaa sen ruoka- ja kulttuuriperimän omaleimaisuutta. Tämä tukee perinnön välittämistä tuleville sukupolville ja lisää tuotteiden kiinnostavuutta raaka-aine- ja tuotetietoisten kuluttajien keskuudessa.

saunaan! 

Aivan rantaravintolan vieressä on kaksi saunaa, joita yhdistää suuri katettu terassi. Terassilta ja kummankin saunan lauteilta voi katsella hienoja Saimaa-maisemia ja laiturilta pulahtaa puhtaaseen veteen. Yksityissaunan voi varata milloin tahansa. Tarkista yleisen saunavuoron saatavuus sähköpostilla info@pistohiekka.fi tai soittamalla 045-7835 4849. Yksityissaunan varaukseen pääsee tästä.

MAJOITUS

Pistohiekalle voit tulla pidemmäksikin ajaksi. Voit valita laadukkaan majoituksen moderneista mökeistämme, jotka on kaikki varustettu minikeittiöllä ja kylpyhuoneella. Kaikissa mökeissä on valokatteellinen eteläterassi, missä on mukava oleskella. Mökeissä on makuualkovi kahdelle erillisvuoteilla tai parivuoteella. Olohuoneen vuodesohvalla voi nukkua 1–2 henkilöä ja lisäksi kaikkiin mökkeihin on mahdollista sijoittaa yksi lisävuode, jos sellaiselle on tarvetta.

 

 

 

 

Osoite

Pistohiekan raitti 33, Puumala