Viihdy Saimaalla Ravintolat Rimpsu

Paikalliset ja tuoreet herkut Imatralta

Hyvää ruokaa ja raikasta juomaa! Rimpsu-Reetan Ankkuri on lämminhenkinen ruokaravintola ja kahvila Saimaan rannalla Imatran satamassa. Rimpsu-Reetta tarjoaa karjalaiseen perinteeseen ja Saimaan alueeseen perustuvia makuelämyksiä. Suosimme puhtaita, suomalaisia pääraaka-aineita, jotka tekevät hyvää niin vatsalle kuin mielelle. Tärkeimpiä arvoja tuotteissamme ja liiketoiminnassamme ovat eettisyys, ekologisuus, terveellisyys sekä upeat makuyhdistelmät. 

Ravintolassa on muun muassa tarjolla imatralaisia erikoisuuksia eli rimpsuja, jotka ovat paikallisen mummon perinteikkäällä reseptillä leivottuja rukiisia piirakoita. Toisin sanoen, aivan huippuunsa tuunattuja karjalanpiirakoita. Rimpsuja on saatavana suolaisina ja makeina, sekä myös kasvis ja vegaaniversioina. Vuonna 2022 Rimpsu-Reetan mustikka-vanilja rimpsu voitti Artesaaniruoan SM-kultaa.

Lisäksi Rimpsu-Reetalta saa myös pienempiä, suolaisia ja makeita herkkuja, kahvileipää, smoothiebowleja, kahvia ja herkullisia irtojäätelöannoksia, virvokkeita sekä valmiita eväspaketteja veneilijöille, rantaleijonille ja retkeilijöille

Osoite

Lammassaarentie 11

Imatra, Finland