Viihdy Saimaalla Aktiviteetit Elämykset Majoitus Yöveden Ateljeekoti

”SIELLÄ MISSÄ VOI KULKEA PALJAIN VARPAIN JA YMPÄRISTÖ  HENKII HISTORIAA, VAPAUS SYLEILEE SIELUA.”

Yöveden Ateljeekoti tarjoaa taiteeseen, kulttuuriin ja hyvinvointiin liittyviä kursseja ja tapahtumia. Majoitamme kursseille ja tapahtumiin osallistujia kuin myös matkalaisia yhden ja kahden hengen huoneissa sekä tunnelmallisissa piha-aitoissa. Ateljeekodista voit vuokrata touko -kesäkuussa huoneen aamiaisella. Vuokraamme Ateljeekotia myös isommille ryhmille huhtikuusta marraskuun loppuun. Meillä on tilaa yhteisille kokoontumisille ystävien tai sukulaisten kesken tai vaikka hääjuhlien viettoon.

Ateljeekodin naapurissa sijaitsee Himalansaaren tunnelmallinen kyläkirkko, Astuvansalmen kalliomaalauksille on läheiseltä laivalaiturilta 1400 metrin matka. Astuvansalmella vierailua varten vuokraamme majoittujille soutuvenettä. Kolmena viikonloppuna elo -syys ja lokakuussa 2024 järjestämme Illallinen Ateljeessa tapahtuman jossa taide ja tarinat yhdistyvät Ilkka Arvolan neljän ruokalajin lähiruokaillalliseen. Ruokana kursseilla ja tapahtumissa tarjoilemme muun muassa lähimetsien ja Ateljeekodin puutarhan satoa.

Yövy Ateljeekodissa

Kesällä 2024 Yöveden Ateljeekodissa voit yöpyä aamiaismajoituksessa. Tutustu ihaniin majoitusvaihtoehtoihin. 

Yöveden Ateljeekotiin mahtuu suurempikin porukka. Talossa on kaksi suurta salia joista toisessa on ruokapöytä 12 henkilölle. Toiseen suurempaan saliin on myös mahdollista saada pöydät ja tuolit isommallekin ryhmälle. Sisällä talossa on viisi makuuhuonetta ja majoitustilaa kahdeksalle henkilölle ja lisävuoteilla useammallekin. Lisää majoitustilaa on piha-aitoissa joissa on sähköt ja lämmitys. Talossa on hyvin varusteltu keittiö sekä pihalla tilava kesäkeittiö. Ateljeekodin voit vuokrata erilaisia tilaisuuksia tai kokoontumisia varten.

Koko talon varaukset myös Airbnb.stä

 

 

 

osoite

Himalansaarentie 553, 52420 Ristiina