Hyvinvoivaa liikematkailua Saimaalla

Työn ja virkistyksen yhdistämiseen panostetaan nyt Etelä-Karjalassa ja Saimaalla. Tavoitteena on tukea liikematkaajien terveyttä sekä edistää työssä viihtymistä, myös liikematkoilla, tarjoamalla töiden ohelle virkistäviä vapaa-ajan aktiviteetteja.

Kustannustehokkuus, vaivattomuus, saavutettavuus ja kohtuulliset etäisyydet ovat usein tehokkaan liikematkailun vaatimuksia, mutta työssä jaksaminen on noussut myös yhä vahvemmin osaksi liiketoiminnan arvomaailmaa. Helpon saavutettavuuden ansiosta, Etelä-Karjalassa ja Saimaan alueella liikematkaajan työn ohelle voidaan vaivattomasti järjestää mukavia aktiviteettejä sekä elämyksiä tehokkaaseen työstä palautumiseen.

Etelä-Karjala ja Saimaan alue houkuttelevat liikematkustajia niin luonnon rauhalla kuin kiinnostavilla kaupunkikohteilla. Paikallisuus ja lähimatkailu trendaavat sekä kiinnostus luonto- ja ekomatkailuun on kasvussa. 6 000 neliökilometrin alueelle levittyvä Saimaa Geopark onkin ilmiön malliesimerkki. Saimaalle saapuminen ennakkoon maksimoikin liikematkasta saatavan ilon!

Lue lisää:

Artikkeli: Hyvinvoivaa liikematkailua (newspool.fi)

 Liikematkustus 1/23 (issuu)